header bar 2

  • 1
  • 2
  • 3

In eigen huis voor een tweede keer op rij de evenknie zijn van de tegenstrever maar na een identieke 0-1 opnieuw met lege handen naar de douche moeten, is klote. Zeker na een swingende uitwedstrijd tussen die twee partijen in.

De oorzaak moet niet verder worden gezocht dan bij de factor geluk die, meer nog dan in andere sporten, inherent is aan het voetbalSPEL.

Met drie op negen staat onze jonge ploeg nu bovenaan in de rechterkolom in de plaats van bij de subtop aan de andere kant waar zij met drie punten méér op gelijke hoogte had kunnen staan met , bij voorbeeld, Cappellen, de tegenstrever die op de openingsdag van de competitie uit Hamme vertrok met drie punten waar één het terechte resultaat ware geweest. De ene wedstrijd is natuurlijk de andere niet maar uit de vaststelling dat hetzelfde Cappellen nu bij SK Sint Niklaas met 2-5 ging winnen en Turnhout een punt wist thuis te houden tegen Hoogstraten, moet de VW-supporter hoopvol stemmen voor de eerstvolgende twee wedstrijden.

Over de wedstrijd tegen Berchem kan iedereen die dat wil zich een sluitend oordeel vormen aan de hand van het wedstrijdverslag en de interviews van Ivan Elegeert met trainer-coach Frank Magerman en de in het afwerken van een mooie doelkans ongelukkige Yenten Van Hoecke.

Maar veel belangrijker dan met spijt terugblikken op een gespeelde wedstrijd is met gewettigd vertrouwen vooruitzien naar de volgende die, als het een beetje meezit, kan gewonnen worden!

(VWatcher)

 

3de Speeldag

Zaterdag 16 september 2018
-
-
-
-
Zondag 16 september 2018 
-
-
VW Hamme - Berschem Sport
-
 - -
Bekijk hier de volledige Kalender!  


Reeksindeling Seizoen 2018-2019

1 Berchem Sport    
2 R. Cappellen FC    
3 KFC Turnhout    
4 VW Hamme    
5 KFC. Duffel    
6 SC. City Pirates Antw.    
7 K. Bocholter    
8 Hoogstaten VV.    
9 KVV. Vosselaar    
10 Sp. Hasselt    
11 Maasmechelen    
12 KSV. Temse    
13 FC. Heur-Tongeren    
14 Spouwen - Mopertingen
15 RC Hades Hasselt    
16 SP. Sint-Niklaas    

Wie is online

We hebben 66 gasten en geen leden online