header bar 2

  • 1
  • 2
  • 3

het nieuwsbladVOETBAL VRIENDSCHAPPELIJK VW HAMME - KV MECHELEN

VW Hamme heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen aangevat. Donderdagavond en vrijdagavond werd er met een beperkte kern getraind, vanavond om 19 uur staat de eerste oefenwedstrijd tegen KV Mechelen op de agendat.

“Vermoedelijk met 13 eigen spelers, aangevuld met een vijftal testspelers,” vertelt sportief verantwoordelijke David Van Hoyweghen, die vandaag ook zelf op de trainersbank zit. “Onze trainers Frank Magerman en Ahmet Turk zijn nog met vakantie. Dus neem ik zelf met onze kiné Bob Vermeire en keeperstrainer Geert Vermeire de honneurs waar. Van onze kernspelers is voorlopig enkel Jorrit D'Haeseleer nog niet fit. Hij sukkelt nog met de schouder en zal vermoedelijk pas aanpikken op 17 juli, op het moment dat we de trainingen helemaal hervatten. Arne Ivens was ook nog op vakantie, maar hoopt tegen vanavond wel in Hamme te zijn. Pieter-Jan Monteyne is eveneens nog met vakantie. 

“Het is nog vroeg. De wedstrijd tegen KV zal weinig soelaas brengen. Het is wel duidelijk dat de kern nog mag en moet versterkt worden. Met één centrale verdediger hebben we al een mondeling akkoord, we moeten enkel op clubniveau nog overeenkomen. Ook een creatieve middenvelder kunnen we nog gebruiken. Misschien zit er tussen de testspelers een mogelijkheid. Voordeel is dat ik mijn eigen accenten kan leggen en weer van nul kan heropbouwen. Dat geeft vrijheid maar ook extra verantwoordelijkheid.” (ive)

3de Speeldag

Zaterdag 16 september 2018
-
-
-
-
Zondag 16 september 2018 
-
-
VW Hamme - Berschem Sport
-
 - -
Bekijk hier de volledige Kalender!  


Reeksindeling Seizoen 2018-2019

1 Berchem Sport    
2 R. Cappellen FC    
3 KFC Turnhout    
4 VW Hamme    
5 KFC. Duffel    
6 SC. City Pirates Antw.    
7 K. Bocholter    
8 Hoogstaten VV.    
9 KVV. Vosselaar    
10 Sp. Hasselt    
11 Maasmechelen    
12 KSV. Temse    
13 FC. Heur-Tongeren    
14 Spouwen - Mopertingen
15 RC Hades Hasselt    
16 SP. Sint-Niklaas    

Wie is online

We hebben 124 gasten en geen leden online