header bar 2

Transfernieuws

Diego Seron tekent bij VW Hamme

VW HammeDiego SeronDiego SeronEen talentrijke en ervaren speler, Diego Seron, heeft getekend bij VW Hamme. De boomlange linksvoetige centrale verdeiger genoot zijn opleiding bij oa. Club en Cercle Brugge. Bij KV Oostende stootte hij door tot de beloftenkern, werkte enkele vriendschappelijke wedstrijden af met het eerste team. Vorig seizoen koos hij voor het Oost-Vlaamse Racing Gent Zeehaven.

Wij verwelkomen Diego bij onze club VW Hamme

Hamme haalt ervaring binnen met Pieterjan Monteyne

VW HammeVW Hamme heeft zich verzekerd van de diensten van de ervaren Pieterjan Monteyne (01-01-1983). Pieterjan was jarenlang een vaste waarde Bij Beerschot en speelde ook nog bij Roeselare, Mons, Moeskroen en OHL. Hij speelde alles samen meer dan 400 wedstrijden op het hoogste niveau, waarvan meer dan 300 voor Beerschot de ploeg waar hij het langste verbleef. Montyne is een linksvoetige verdediger. Hij is de oudere broer van Martijn Monteyne.

David Rufai komt over van KSV. Temse

VW HammeDavid Rufai (10/02/1994) komt over van Temse. Aanvallende middenvelder van 1,88/84 Kg tweevoetig met zijn rechtse als beste voet. David Begon te voetballen bij Meerdonk maar werd snel opgepikt en doorliep de jeugdreeksen bij Waasland, Lokeren, Anderlecht en KV Mechelen. Hij was fanionspeler bij Rupel Boom en Temse. Ook hartelijk welmom aan David en evenveel succes gewenst.

Nieuwe aanwinst Preben De Man

VW HammePreben De Man (27/09/1996) komt over van Eendracht Aalst. Preben is een linker middenvelder (1,71m/72 Kg) die zijn loopbaan gestart is bij onze jeugd  in 2003, en via de jeugd van Beveren en de beloften van Lokeren bij Aalst in het fanionelftal heeft gespeeld. Zij contract loopt af op 30 juni e.k. en vanaf 01 juli speelt hij voorlopig voor één seizoen bij ons. Welkom Preben en veel succes.

Overeenkomst met Lucas de Oude

VW HammeVW Hamme heeft een overeenkomst bereikt met een echt jeugdtalent. Het gaat over Lucas de Oude (20/11/2000).

Lucas is een 1,74 grote en 70 Kg zware middenvelder met een voorkeur voor positie 6 of 8. Hij begon zijn voetbaljeugd bij Gent-Zeehaven en Wetteren. Het seizoen 2012/2013 was hij aan de slag bij Beerschot-Wilrijk.

Van 2013 tot 2016 droeg hij de kleuren van FC Brugge en de vorige twee jaar speelde hij bij de U19 van Waasland-Beveren.

Hartelijk welkom bij VW Hamme en veel succes Lucas.

Diepe spits voor VW Hamme

VW HammeJoran TriestJoran TriestVW Hamme heeft een diepe spits aangetrokken. Het gaat over de 1,94 meter lange Joran Triest. Joran werd geboren te Aalst op 08 april 1997.Op 30 juni is hij einde contract bij KSC Lokeren. 

Joran begon zijn voetbalcarrière bij Jong Lede (u6-u9) verhuisde toen naar KSC Lokeren (u10-u12). Hij verbleef één jaar bij de u13 van FC Brugge en keerde dan weer naar Lokeren (u14 tot en met de A-kern).

Hij tekende een contract bij VW Hamme voor één jaar)

Nieuwe aanwinst (09-04-2018)

VW HammeYenten Van HoeckeVW heeft de polyvalente middenvelder Yenten Van Hoecke (19) overgenomen van de beloften van Lokeren, hij tekende een overeenkomst voor 1 jaar. Welkom bij de club Yenten!

De ervaren Xavier Luissint ruilt Cercle Brugge voor VW

VW HammeXavier LuissintEnkele uren voor het sluiten van de transferperiode heeft VW Hamme nog een bijkomende versterking binnengehaald. Het gaat om de polyvalente en atletische verdediger Xavier Luissint. Een in 1984 in Parijs geboren Fransman die er al een fraai ogende carrière heeft opzitten. Zo droeg hij onder meer 4 seizoenen het shirt van Saint-Etienne en 7 jaar dat van AS Valence. In ons land beleefde hij zijn mooiste periode bij KV Oostende, de club waar hij uitgroeide tot kapitein en waarmee hij de promotie afdwong naar de Jupiler League. In 2016 verkaste Luissint naar Cercle Brugge, dat hem nu voor een jaar uitleent aan VW Hamme. Met zijn ervaring en talent moet de 33-jarige Fransman onze relatief jonge ploeg mee op sleeptouw kunnen nemen. Beaucoup de succès Xavier!

VW haalt speler bij Ajax Amsterdam

VW HammeNathan LeyderVW Hamme heeft gisteren de 20-jarige Nathan Leyder (°14/04/97) aangeworven, die een paar jaar geleden nog werd omschreven als één van de grote aankomende talenten van het Belgische voetbal. Leyder, geboren in Namen, doorliep de jongste jeugdreeksen bij Excelsior Moeskroen, waar hij op 13-jarige leeftijd werd weggeplukt door Club Brugge. Daarna volgde 1 seizoen Zulte-Waregem. Maar ondertussen was hij op de radar verschenen van de talentscouts van het grote Ajax. Ook al omdat de centrale verdediger en/of defensieve middenvelder jaar na jaar werd opgeroepen voor de nationale jeugdelftallen, waar hij heel wat wedstrijden samen speelde met o.a. Joeri Tielemans. Tussen de U15 en U19 was hij steevast jeugdinternational.

Twee jaar geleden –Leyder was intussen doorgestoomd naar Jong Ajax, het B-elftal van de Amsterdammers, stond hij op het punt om door te stoten naar de A-kern. In het voetspoor van zijn illustere voorgangers Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld. Maar een kruisbandletsel kwam roet in het eten gooien. Na zeven maanden inactiviteit, is de vlot Frans én Nederlands sprekende Belg sinds de voorbije terugronde weer helemaal terug.

Na drie seizoenen Ajax, wil hij zijn carrière verder zetten bij VW Hamme. We wensen Nathan van harte welkom en bijzonder veel succes. Forza Vigor!

Joey Dujardin blijft bij Hamme

VW Hamme

Joey DujardinJoey Dujardin 16/2/1996  blijft bij Hamme. Deze polyvalente verdediger heeft in onderling akkoord zijn laatste jaar contract ontbonden bij Sporting Lokeren en is tot een akkoord met Hamme gekomen. Zijn overeenkomst is voor 1 jaar. 

Arne Ivens kiest voor VW Hamme

VW HammeArne IvensArne IvensOnze club was na enkele gerichte aankopen nog op zoek naar karakter en ervaring, en vond die in de figuur van Arne Ivens.

Arne komt over van Bornem en was daar een echt icoon geworden, die steeds alle wedstrijden speelde. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Sporting Lokeren en bracht het daar tot de eerste ploeg. Dan ging hij voor Bornem spelen, waar hij in totaal 8 dienstjaren achter de rug heeft.

Reeds meerdere keren was Arne in de running om naar Hamme te komen, maar honkvast als hij was bleef hij Bornem steeds trouw. Hij kan zowel achteraan als in het middenveld worden uitgespeeld. De nu 29-jarige en 1m86 grote Arne, die ook geregeld scoort vanuit de tweede lijn, tekende een contract van 2 seizoenen bij blauw-zwart.

Wij wensen hem van harte welkom en veel succes bij onze club!

Spelers die de club verlaten

VW HammeIn afwachting dat er omtrent de samenstelling van de A-kern voor het nieuwe seizoen meer klaarheid komt, hierna alvast de namenlijst van spelers die de club verlaten en elders onderkomen gevonden hebben of nog zoeken:

Tom Raes, Dennes De Kegel, Cedric Mingiedi, Matthias Goossens, Sergen Ozen, Jules Vandekerckhove, Sanjay Aerts, Joey Dujardin en Rik Impens.

Transfernieuws

VW HammeGriffin De Vroe heeft bijgetekend

Het vraagteken achter de naam van vice-kapitein Griffin De Vroe (32) is weg. De klasrijke en ervaren doelman die dit seizoen tussen de palen zwaar op de proef werd gesteld maar door gevatte tussenkomsten tal van ‘gemaakte doelpunten’ heeft verhinderd en aldus heeft bijgedragen aan het behoud van onze club in de nationale 1ste Amateur, heeft zijn aflopende overeenkomst met een jaar verlengd.

Wij wensen Griffin, een van onze sterkhouders, een succesvol derde seizoen!

Welkom Seppe Vereecke

Trouw aan het gevoerde sportieve beleid dat jongeren met talent de kans wil geven zich bij onze club verder te ontplooien, is een tweejarige overeenkomst gesloten met de pas 18 geworden Seppe Vereecke uit de U19-kern van Cercle Brugge.

Seppe begon als 8-jarige met voetbal spelen bij Club Brugge en stapte twee jaar later over naar Cercle waar hij zijn jeugdopleiding rond maakte. Seppe is een offensief ingestelde polyvalente speler.

Welkom, Seppe, in de ‘blauw-zwarte’ VWH-familie.

Vinnie Audin naar de A-kern

De twintigjarige  Vinnie Audin, een offensief ingestelde speler die zich heeft doen opmerken bij onze Beloften, is naar de A-kern overgeheveld en krijgt daar de gelegenheid ervaring op te doen en zich verder te ontplooien.

Vinnie zat op de jongste speeldag voor de uitwedstrijd bij FC Dender al op de invallersbank. Een bewijs dat de technische staf in hem gelooft. Succes, Vinnie!

3de Speeldag

Zaterdag 16 september 2018
-
-
-
-
Zondag 16 september 2018 
-
-
VW Hamme - Berschem Sport
-
 - -
Bekijk hier de volledige Kalender!  


Reeksindeling Seizoen 2018-2019

1 Berchem Sport    
2 R. Cappellen FC    
3 KFC Turnhout    
4 VW Hamme    
5 KFC. Duffel    
6 SC. City Pirates Antw.    
7 K. Bocholter    
8 Hoogstaten VV.    
9 KVV. Vosselaar    
10 Sp. Hasselt    
11 Maasmechelen    
12 KSV. Temse    
13 FC. Heur-Tongeren    
14 Spouwen - Mopertingen
15 RC Hades Hasselt    
16 SP. Sint-Niklaas    

Wie is online

We hebben 42 gasten en geen leden online