header bar 2

VW HammeVW-management is erin geslaagd de spelerskern voor volgend seizoen te versterken met twee ambitieuze voetballers: Jorrit D’Haeseleer, terug van lang weggeweest, en Gilles Van Remoortere, een jong talent uit Zwijndrecht.

  • Jorrit D’Haeseleer, 28 intussen, komt terug naar Hamme waar het voor hem na een jeugdopleiding bij E. Aalst op hoog niveau begon. Hij kwam als 19-jarige voor de VWH in Tweede nationale dertien maal aanvallend tussen de lijnen om, vaak als invaller, mooie dingen te laten zien. Maar omdat hij een vaste stek ambieerde die toen voor hem nog niet was weggelegd, vertrok hij het seizoen nadien naar Standaard Wetteren waar hij meteen titularis kon worden. Toen het met voetbalclub St. Wetteren misliep waagde Jorrit het profvoetballer-avontuur op Cyprus. Indruk maakte hij echter nadien vooral in eigen land en over de grens bij SV Hoek waar hij in twee seizoenen liefst 25 maal wist te scoren. In het seizoen 2013-’14  was hij de uitblinker en sterkhouder bij SV Bornem waar hij 17 doelpunten voor zijn rekening nam.  Wie zich zijn prestatie toen op Hamme nog herinnert, kan alleen maar dromen hem in die gedaante straks als Vigor Wuiten aan de slag te zien. De jongste twee seizoenen was Jorrit de spelmaker bij R. Gent Zeehaven waar hij trouwens ploegkapitein was. Voor de Ratjes tekende hij in twee campagnes voor achttien doelpunten. Samengevat een indrukwekkend palmares waaraan de gedreven voetballer met zijn terugkeer naar de VWH gaarne extra glans wil toevoegen.

    Beroepshalve is Jorrit D’Haeseleer ambtenaar en hij woont in Lede.
  • Gilles Van Remoortere is een nieuw en jong gezicht maar vooral een niet van talent gespeende linksvoetige prille twintiger met een opmerkelijke technische bagage die zich gaarne aanvallend uitleeft. Hij begon als jongetje te voetballen bij Sparta Zwijndrecht , de lokale club van de gemeente waar hij woonachtig is. Amper één jaar later stapte hij over naar Germinal Beerschot waar hij zijn jeugdopleiding genoot en dus  geen onbekende is voor onze broers Mariën. Aan zijn capaciteiten moet niet getwijfeld worden als men weet dat Gilles als 16-jarige deel uitmaakte van de nationale selectie U17. Tegen Schotland en Oekraïne  werd hij ingezet als offensieve middenvelder.
    Na het faillissement van Germinal Beerschot werd Gilles opgenomen in de Beloften-kern van Waasland Beveren en vorig seizoen was hij één van de drie jonge spelers in de A-kern. Hij kreeg een invalbeurt en behoorde een zevental keer tot de selectie. Van Remoortere komt voor zijn verdere ontwikkeling als vrije speler naar Hamme.

    De VW-familie wenst beide ambitieuze spelers van harte welkom en wenst hen gaarne veel spelvreugde en succes bij onze club.

Wedstrijden 22ste speeldag

Zaterdag 24 februari 2018
Dessel Sp. - Chatelet-Farciennes -
Oosterzonen - FC Dender -
A.S.V. Geel - Oudenaarde -
K.MSK. Deinze - Lommel United -
K.S.K. Heist - FC Seraing -
Zondag 25 februari 2018
E. Aalst - R. Excelsior Virton -
Berchem Sport - Maasmechelen -
VW Hamme - Knokke F.C. -


Stand

  Ploeg W P
1 SK LOMMEL 21 46
2 R. KNOKKE 21 41
3 K. SK. HEIST 21 41
4 DESSEL SPORT 21 37
5 K.MSK. DEINZE 20 36
6 F.C. SERAING 21 32
7 OUDENAARDE 21 31
8 A.S. GEEL 21 31
9 EENDRACHT AALST 20 26
10 VW HAMME 21 25
11 OOSTERZONEN 21 24
12 R. VIRTON 20 23
13 FC. DENDER 20 22
14 BERCHEM SORT 21 19
15 CHATELET-FAR. 21 18
16 MAASMECHELEN 21 10

Topscorer

Stijn De Wilde 5
Mitch Dekuyper 5
Gilles Van Remoortere 5
Yoshi Mariën 3
Olivier Speltdooren 3
Jamaïque Vandamme 2
Jules Vits 1
Xavier Luissint 1
Vinnie Audin 1

Wie is online

We hebben 545 gasten en geen leden online