header bar 2

Achteraf bekeken

"Moeilijk gaat ook"

Gazet Van Antwerpenhet nieuwsbladVigor Wuitens Hamme hield donderdagavond, met cineast Jan Verheyen als 'special guest haar jaarlijkse nieuwjaarsdrink.
Spelers, familie, sponsors, bestruurslui en supporters klonken er op de sportieve maar ook tegelijk de extrasportieve toekomst onder het thema 'Moilijk gaat ook'.

Lees meer...

Terugblik op de wedstrijden in Aalst en Dessel

Showtime in Aalst, weggeblazen in Dessel

VW HammeAalstDessel Sport KFCDe supporters die de voorbije twee weken de verplaatsingen naar Aalst en Dessel hebben meegemaakt hebben gezien dat onze Wuitens met twee gezichten op het veld stonden. Indrukwekkend efficiënt in Aalst, ongelooflijk slap in Dessel.

Lees meer...

Bekerliedje eindigt op valse noot

Croky CupRWDMVW Hamme(Achteraf bekeken)

Dat het in Molenbeek moeilijk ging worden was verwacht maar dat onze Vigor Wuitens de bekerwedstrijd tegen het uit de Waalse derde regionale gepromoveerde RWDM met zware 3-0 cijfers zouden verliezen, hadden wellicht weinig VW-supporters gedacht. Althans niet tot op het veld duidelijk werd wie er diende gemist te worden: liefst zeven potentiële titularissen! En daar kwam dan nog bij dat spits Mitch De Kuyper al na een half uur als gevolg van een potige aanpak in een duel niet meer verder kon.

Waarvoor vooraf ook werd gewaarschuwd, was de fanatieke lokale aanhang, supporters in hart en nieren, dat  wel ,doch ook vaak op of over het randje van het sportieve. Wat dan zijn weerslag heeft op de spelers en de sfeer op het veld die aan het eind in een opstootje had kunnen ontaarden.

Lees meer...

“Kunstgras zonder champagnevoetbal”

KnokkeVW Hamme(Achteraf bekeken)

FC Knokke speelt sinds dit seizoen op een kunstgrasveld. Het gemeentebestuur wil er tegen volgend jaar een nieuwe tribune bouwen. De club, die de voorbije vijf jaar vier keer promoveerde, heeft dus duidelijk heel wat ambitie. Misschien zat daarom vorige zondag ook Jean Marie Pfaff in de tribune toe te kijken naar de wedstrijd tussen Knokke en onze Wuitens. Of was het om met zijn collega Rode Duivel Lorenzo Staelens, wiens zoon Alessio bij Knokke speelt, wat bij te praten ?

Lees meer...

Bekervoetbal met voor V. Zwevezele de b van bitter

Croky CupVW HammeZwevezeleBekervoetbal met voor V. Zwevezele de b van bitterOnze Vigor Wuitens hebben het tegen de West-Vlaamse Eerste provincialer Voorwaarts Zwevezele knap lastig gehad. De als aantrekkelijk aangekondigde bekerpartij kon wel winnend afgesloten worden, maar wie had er graten in gevonden indien het ticket voor de vierde ronde naar de bezoekers was gegaan? Het was trouwens tekenend dat er na afloop bij de diehards achter het Vigor-doel alleen maar opluchting was. Geen enthousiasme, zodat de spelers hen ook niet dienden te gaan begroeten en, na handje schudden met de uitgetelde tegenstrevers, meteen onder de douche konden.

Lees meer...Stand

Ploeg W P
1 SK LOMMEL 30 71
2 R. KNOKKE 30 61
3 DESSEL SPORT 30 60
4 K.MSK. DEINZE 30 50
5 F.C. SERAING 30 48
6 K. SK. HEIST 30 47
7 OUDENAARDE 30 45
8 EENDRACHT AALST 30 44
9 A.S. GEEL 30 39
10 R. VIRTON 30 37
11 FC. DENDER 30 36
12 OOSTERZONEN 30 34
13 CHATELET-FAR. 30 29
14 VW HAMME 30 28
15 BERCHEM SORT 30 25
16 MAASMECHELEN 30 14

Topscorer

Mitch Dekuyper 8
Stijn De Wilde 5
Gilles Van Remoortere 5
Yoshi Mariën 3
Olivier Speltdooren 3
Vinnie Audin 3
Jamaïque Vandamme 2
Jules Vits 1
Xavier Luissint 1
Arne Ivens 1

Wie is online

We hebben 104 gasten en geen leden online