header bar 2

VW HammePatro Eisden Maasmechelen(Voorbeschouwing)

Met de komst van Patro Maasmechelen dient zicht voor Vigor Wuitens een nieuwe kans aan om de eigen supporters nog eens te trakteren op winst. Van de Limburgers wordt niet meteen een hoofdrol verwacht dit seizoen. Hun resultaten tot op heden zijn wisselvallig. Met het zware programma dat onze Vigor-jongens in oktober te wachten staat zou een driepunter meer dan welkom zijn.

Maar dan zullen onze jongens wel opnieuw 90 minuten vol aan de bak moeten. En liefst vanaf de allereerste seconde. Want die instelling hadden ze vorige week aan de Kust niet. Of speelde het bijzonder aangename najaarszonnetje hen parten?

“De nul houden alleen is inderdaad niet genoeg, zeker niet voor onze eigen supporters”, gaf aanvoerder Olivier Speltdooren deze week al mee in de kranten. Onze kapitein heeft gelijk. De supporters komen naar de wedstrijd om kansen te zien en liefst ook nog enkele doelpunten er bovenop. “Dat beseffen we ook wel en daar werken we ook aan. Stilaan komen er wel wat meer mogelijkheden. Jorrit D’Haeseleer viel vorige week al een kwartiertje in. Hij zal onze ploeg aanvallend zeker extra impulsen geven. Al te vaak stond Stijn er de voorbije weken alleen voor. “

Wanneer straks ook Xavier Luissint fit raakt kan speler-trainer Jamaique Vandamme zich ook zelf weer wat meer aanvallend gaan roeren. Jamaique moest vorige zondag in Knokke de plaats innemen van Matthijs Vergeylen die tijdens de opwarming toch niet fit bleek. Matthijs wil er tegen Maasmechelen wel opnieuw bij zijn. Luissint is nog onzeker. “Met zes op twaalf doen we het zeker niet slecht. Maar met negen op vijftien zouden we echt kunnen spreken van een goede seizoensstart en dan zijn we mee met het peloton. Al blijf ik er bij: het zal elke week knokken worden. Tot in april 2018”, besluit Jamaique Vandamme.

VW-Dwarskijker

Wedstrijden 8ste speeldag

Zaterdag 21 oktober 2017
Oudenaarde - Maasmechelen 4-0
FC Seraing - K.S.K. Heist 1-1
Oosterzonen - Dessel Sp. 1-1
Lommel United - Knokke F.C. 1-1
R. Excelsior Virton - A.S.V. Geel 0-2
Zondag 22 oktober 2017
E. Aalst - Berchem Sport -
Chatelet-Farciennes - FC Dender -
VW Hamme - K.MSK. Deinze -


Stand

  Ploeg W P
1 SK LOMMEL 8 17
2 DESSEL SPORT 8 16
3 A.S. GEEL 8 15
4 K. SK. HEIST 8 14
5 R. KNOKKE 8 13
6 VW HAMME 7 12
7 OOSTERZONEN 8 12
8 K.MSK. DEINZE 7 10
9 OUDENAARDE 8 10
10 F.C. SERAING 8 9
11 FC. DENDER 6 8
12 BERCHEM SORT 7 8
13 EENDRACHT AALST 6 6
14 MAASMECHELEN 8 6
15 CHATELET-FAR. 7 5
16 R. VIRTON 8 2

Topscorer

Yoshi Mariën 2
Olivier Speltdooren 2
Stijn De Wilde 2
Gilles Van Remoortere 2
Jamaïque Vandamme 1

Wie is online

We hebben 256 gasten en geen leden online