header bar 2

Wedstrijdverslagen

FC V Dender EH 2 - VW Hamme 2

Dender FCVW Hamme(Wedstrijdverslag)

De wedstrijd is twaalf minuten aan de gang wanneer Jari Mariën op de rand van de zestien voor een overtreding ‘geel’ krijgt. De vrijschop wordt op manshoogte recht op doel getrapt. De bal wijkt af op Cocchierri en verdwijnt naast een machteloze De Vroe in doel: 1-0.

Lees meer...

VW Hamme 1 - ASV Geel 4

VW HammeGeel ASV(Wedstrijdverslag)

Op de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen heeft de VW Hamme voor eigen volk een zesde nederlaag geleden. Na Dessel, Oudenaarde, Dender, Beerschot Wilrijk en Virton met de ASV Geel niet toevallig nog een ploeg uit de bovenste helft van de rangschikking. De Vigor Wuitens werden wel niet weggespeeld, maar het jonge Geel was meester in de omschakeling en maakte met rechttoe-rechtaan voetbal het verschil. Met overdreven cijfers.

Lees meer...

VW Hamme 0 - R. Exc. Virton 3

VW HammeVirton Royal Excelsior(Wedstrijdverslag)

Een door de afwezigheid van Tom Raes (ziek) en Stijn De Wilde (spierletsel) verzwakt VW Hamme is tegen een gestroomlijnd Excelsior Virton kansloos gebleken. De score, die nog hoger had kunnen oplopen, laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Dat er qua spelniveau een kloof gaapt tussen de toppers en de ploegen die strijd leveren om in de 1A te overleven, staat buiten kijf. Een lichtpuntje nochtans: de invalbeurt van rustbrenger Jeroen Vanderputte die sinds september 2016 niet meer aan spelen was toegekomen.

Lees meer...

VW Hamme 3 - Oosterzonen Oosterwijk 0

VW HammeOosterzonen KFC(Wedstrijdverslag VW Hamme - FC Oosterzonen)

Na een aftastend begin is er een eerste kans voor de jonge bezoekende aanvaller Fallou Fall. Hij besluit op een goed gepositioneerde Griffin De Vroe (11’). VW-spits Stijn De Wilde, die er na enkele weken afwezigheid wegens blessure opnieuw bij is, deed enkele minuten later veel beter: hij controleert met de borst een voorzet van Yannick Deppé en trapt in één tijd met de linker onhoudbaar binnen. De Vigor Wuitens leiden met 1-0 (17’). Intussen was Dennes De Kegel wel al  naar de kant gegaan en vervangen door Jari Mariën (11’).

Lees meer...

R. Sprimont Comblain 2 - VW Hamme 3

Sprimont ComblainVW Hamme(Wedstrijdverslag)

Na een ingetogen minuut stilte ter nagedachtenis van het in een verkeersongeval omgekomen VW-voetballertje Oskar geeft de thuisploeg op een wat hobbelig maar voor het overige vrij goed bespeelbaar veld meteen te kennen haar kans te zullen gaan. Onze in het wit spelende Vigor Wuitens zijn verwittigd en laten zich niet intimideren door hun in gestalte en gewicht imponerende gastheren.

Lees meer...

FC Seraing 3 - VW Hamme 0

Seraing RFCVW Hamme(Wedstrijdverslag)

Op een grasmat die zich leent tot goed voetbal geeft de scheidsrechter van meet af te kennen dat hij niet geneigd is veel door de vingers te zien. Hij volgt het spel van zeer nabij en fluit bij elke, zelfs geringe overtreding. Op een door Olivier Speltdooren gegeven vrije trap is Dennes De Kegel dicht bij een vroeg openingsdoelpunt maar de paal staat de lokale doelman bij (6’).

Lees meer...

VW Hamme 1 - RWS Bruxelles 0

VW HammeBruxelles RSW(Wedstrijdverslag)

De tiende thuiswedstrijd van het seizoen was zeker niet de mooiste maar met twee ploegen die wilden winnen was er hoogspanning van de eerste tot de laatste minuut. Tegen een gestalterijk en fysiek sterk White Star hebben onze aanvallend ingestelde Vigor Wuitens het nooit gemakkelijk gehad. Integendeel, toen zij diep in de tweede helft eindelijk konden scoren en instinctmatig gingen terugplooiden kregen zij het nog bepaald moeilijk. Gelukkig voor hen konden de Brusselaars hun bij momenten nadrukkelijk overwicht bij gebrek aan besluitvaardigheid niet verzilveren. Maar wat telt, is dat met een zesde seizoenzege en een eerste wedstrijd zonder tegendoelpunt in de rangschikking de dertiende plaats kon ingeruild worden voor een veiliger elfde stek.

Lees meer...

VW Hamme 1 - SK Heist 1

VW HammeHeist KSK(Wedstrijdverslag)

Met twee aanvallend ingestelde ploegen komen er van bij het begin kansen over en weer. De eerste was voor de bezoekers die met Challouk al in de eerste minuut schuin op het thuisdoel afgaat. Hij besluit naast. De Vigor Wuitens zijn gewaarschuwd maar moeten in de eerste tien minuten het meesterschap van Heist ondergaan. Verdedigend werk kost Joey Dujardin dan al snel een gele kaart. Onze blauw-zwarten slagen er gelukkig snel in het tij te keren en het evenwicht te herstellen. Zij tonen zich een tijdje zelf de beteren.

Lees meer...

Dessel Sport 2 - VW Hamme 0

Dessel Sport KFCVW Hamme(Wedstrijdverslag)

Meteen na de aftrap trekt de thuisploeg de aanvalskaart en geeft hiermee haar bedoelingen te kennen: snel scoren. Het eerste gevaar komt er op een vrijschop van Wouter Vosters, de ervaren middenvelder die acht dagen geleden in de uitwedstrijd bij Seraing nog de winning-goal voor zijn rekening nam. Tussen de derde en de achtste minuut moet Griffin Devroe tot driemaal toe ingrijpen op pogingen van Thomas Jutten (ex-Cercle Brugge) die dit seizoen al zes keer tot scoren kwam.

Lees meer...

Sporting Hasselt 2 - VW Hamme 2

Hasselt SportkringVW Hamme(Wedstrijdverslag)

De thuisploeg begint aan de wedstrijd met aanvallende intenties. Een eerste doelpoging van M’Barki wordt zonder veel moeite gepareerd door Griffin De Vroe (3’). Gevaarlijker wordt het wanneer Ouedraogo alleen voor het doel verschijnt maar naast besluit (7’).

Het spel golft nu over en weer met toch de beste kansen voor Hasselt, zeker wanneer van de voet van Ouedraogo een voorzet vertrekt die kan overgenomen worden door Sibidé. De paal brengt redding (15’).

Lees meer...

Patro Eisden Maasmechelen 3 - Vigor Wuitens Hamme 2

Patro Eisden MaasmechelenVW Hamme(Wedstrijdverslag)

Onze Vigor Wuitens begonnen aan de wedstrijd met een onuitgegeven elftal. Zij misten niet alleen de ‘geel-geschorsten’ Stijn De Wilde en Yannick Deppé, maar ook titularis-doelman Griffin De Vroe. Bovendien zat Joey Dujardin op de bank. Wie wel opnieuw mee mocht opdraven was Mitch De Kuyper.

Lees meer...

Vliegen boven Vlaanderen   .

Vliegen boven Vlaanderen 2

Volgende Wedstrijd

21ste Speeldag

Footlunch

Footlunch 12 februari

Wedstrijden 29ste speeldag

Zaterdag 22 april 2017
SK. Deinze - Maasmechelen 1-2
R. Sprimont - Dessel Sport  1-1
Oudenaarde - R. Virton 1-2
ASV Geel - K.SK. Heist 1-2
Coxyde - Beerschot Wilrijk 0-1 
W.S. Bruxelles - FC. Seraing 2-2
FC Dender - VW Hamme 2-2
SP. Hasselt - Oosterzonen 0-0


Stand

  Ploeg W P
1 Beerschot-Wilrijk 29 77
2 Dessel Sport 29 65
3 Virton 29 59
4 FC. Dender E.H. 29 53
5 KSK Heist 29 51
6 FC Seraing 29 48
7 ASV Geel 29 44
8 Oudenaarde 29 40
9 Maasmechelen 29 38
10 VW Hamme 29 32
11 Oosterzonen 29 31
12 SP. Hasselt 29 29
13 WS. Bruxelles 29 26
14 K.V.V. Coxyde 29 25
15 Sprimont 29 22
16 K.MSK. Deinze 29 14

Topscorer

Olivier Romero Gomez 18
Mitch Dekuyper 8
Stijn De Wilde 6
Rik Impens 5
Yoshi Mariën 5
Olivier Speltdooren 2
Jeroen Vanderputte 2
Erdinç Kurtulus 1
Tom Raes 1

Wie is online

We hebben 72 gasten en geen leden online