header bar 2

Wedstrijdverslagen

VW Hamme 4 - VV Coxyde 1

VW HammeCoxyde KVV(Wedstrijdverslag)

De aftrap is nauwelijks gegeven of de bezoekers laten meteen zien dat zij niet naar Hamme zijn gekomen om de thuisploeg geschenken te doen. Al in de tweede minuut ontsnappen onze Vigor Wuitens aan een vroege achterstand als op een schot van Yanis Gaci de doelpaal Griffin De Vroe een handje toesteekt. De wakkergeschudde gastheren reageren, maar in een scrimmage voor het bezoekende doel raakt Tom Raes gekwetst en Yoshi  Mariën wordt van de bank geroepen om hem te vervangen (7’).

Lees meer...

FC V Dender EH 2 - VW Hamme 2

Dender FCVW Hamme(Wedstrijdverslag)

De wedstrijd is twaalf minuten aan de gang wanneer Jari Mariën op de rand van de zestien voor een overtreding ‘geel’ krijgt. De vrijschop wordt op manshoogte recht op doel getrapt. De bal wijkt af op Cocchierri en verdwijnt naast een machteloze De Vroe in doel: 1-0.

Lees meer...

Sporting Hasselt 2 - VW Hamme 2

Hasselt SportkringVW Hamme(Wedstrijdverslag)

De thuisploeg begint aan de wedstrijd met aanvallende intenties. Een eerste doelpoging van M’Barki wordt zonder veel moeite gepareerd door Griffin De Vroe (3’). Gevaarlijker wordt het wanneer Ouedraogo alleen voor het doel verschijnt maar naast besluit (7’).

Het spel golft nu over en weer met toch de beste kansen voor Hasselt, zeker wanneer van de voet van Ouedraogo een voorzet vertrekt die kan overgenomen worden door Sibidé. De paal brengt redding (15’).

Lees meer...

VW Hamme 1 - ASV Geel 4

VW HammeGeel ASV(Wedstrijdverslag)

Op de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen heeft de VW Hamme voor eigen volk een zesde nederlaag geleden. Na Dessel, Oudenaarde, Dender, Beerschot Wilrijk en Virton met de ASV Geel niet toevallig nog een ploeg uit de bovenste helft van de rangschikking. De Vigor Wuitens werden wel niet weggespeeld, maar het jonge Geel was meester in de omschakeling en maakte met rechttoe-rechtaan voetbal het verschil. Met overdreven cijfers.

Lees meer...

VW Hamme 0 - R. Exc. Virton 3

VW HammeVirton Royal Excelsior(Wedstrijdverslag)

Een door de afwezigheid van Tom Raes (ziek) en Stijn De Wilde (spierletsel) verzwakt VW Hamme is tegen een gestroomlijnd Excelsior Virton kansloos gebleken. De score, die nog hoger had kunnen oplopen, laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Dat er qua spelniveau een kloof gaapt tussen de toppers en de ploegen die strijd leveren om in de 1A te overleven, staat buiten kijf. Een lichtpuntje nochtans: de invalbeurt van rustbrenger Jeroen Vanderputte die sinds september 2016 niet meer aan spelen was toegekomen.

Lees meer...

VW Hamme 3 - Oosterzonen Oosterwijk 0

VW HammeOosterzonen KFC(Wedstrijdverslag VW Hamme - FC Oosterzonen)

Na een aftastend begin is er een eerste kans voor de jonge bezoekende aanvaller Fallou Fall. Hij besluit op een goed gepositioneerde Griffin De Vroe (11’). VW-spits Stijn De Wilde, die er na enkele weken afwezigheid wegens blessure opnieuw bij is, deed enkele minuten later veel beter: hij controleert met de borst een voorzet van Yannick Deppé en trapt in één tijd met de linker onhoudbaar binnen. De Vigor Wuitens leiden met 1-0 (17’). Intussen was Dennes De Kegel wel al  naar de kant gegaan en vervangen door Jari Mariën (11’).

Lees meer...

R. Sprimont Comblain 2 - VW Hamme 3

Sprimont ComblainVW Hamme(Wedstrijdverslag)

Na een ingetogen minuut stilte ter nagedachtenis van het in een verkeersongeval omgekomen VW-voetballertje Oskar geeft de thuisploeg op een wat hobbelig maar voor het overige vrij goed bespeelbaar veld meteen te kennen haar kans te zullen gaan. Onze in het wit spelende Vigor Wuitens zijn verwittigd en laten zich niet intimideren door hun in gestalte en gewicht imponerende gastheren.

Lees meer...

FC Seraing 3 - VW Hamme 0

Seraing RFCVW Hamme(Wedstrijdverslag)

Op een grasmat die zich leent tot goed voetbal geeft de scheidsrechter van meet af te kennen dat hij niet geneigd is veel door de vingers te zien. Hij volgt het spel van zeer nabij en fluit bij elke, zelfs geringe overtreding. Op een door Olivier Speltdooren gegeven vrije trap is Dennes De Kegel dicht bij een vroeg openingsdoelpunt maar de paal staat de lokale doelman bij (6’).

Lees meer...

VW Hamme 1 - RWS Bruxelles 0

VW HammeBruxelles RSW(Wedstrijdverslag)

De tiende thuiswedstrijd van het seizoen was zeker niet de mooiste maar met twee ploegen die wilden winnen was er hoogspanning van de eerste tot de laatste minuut. Tegen een gestalterijk en fysiek sterk White Star hebben onze aanvallend ingestelde Vigor Wuitens het nooit gemakkelijk gehad. Integendeel, toen zij diep in de tweede helft eindelijk konden scoren en instinctmatig gingen terugplooiden kregen zij het nog bepaald moeilijk. Gelukkig voor hen konden de Brusselaars hun bij momenten nadrukkelijk overwicht bij gebrek aan besluitvaardigheid niet verzilveren. Maar wat telt, is dat met een zesde seizoenzege en een eerste wedstrijd zonder tegendoelpunt in de rangschikking de dertiende plaats kon ingeruild worden voor een veiliger elfde stek.

Lees meer...

VW Hamme 1 - SK Heist 1

VW HammeHeist KSK(Wedstrijdverslag)

Met twee aanvallend ingestelde ploegen komen er van bij het begin kansen over en weer. De eerste was voor de bezoekers die met Challouk al in de eerste minuut schuin op het thuisdoel afgaat. Hij besluit naast. De Vigor Wuitens zijn gewaarschuwd maar moeten in de eerste tien minuten het meesterschap van Heist ondergaan. Verdedigend werk kost Joey Dujardin dan al snel een gele kaart. Onze blauw-zwarten slagen er gelukkig snel in het tij te keren en het evenwicht te herstellen. Zij tonen zich een tijdje zelf de beteren.

Lees meer...

Dessel Sport 2 - VW Hamme 0

Dessel Sport KFCVW Hamme(Wedstrijdverslag)

Meteen na de aftrap trekt de thuisploeg de aanvalskaart en geeft hiermee haar bedoelingen te kennen: snel scoren. Het eerste gevaar komt er op een vrijschop van Wouter Vosters, de ervaren middenvelder die acht dagen geleden in de uitwedstrijd bij Seraing nog de winning-goal voor zijn rekening nam. Tussen de derde en de achtste minuut moet Griffin Devroe tot driemaal toe ingrijpen op pogingen van Thomas Jutten (ex-Cercle Brugge) die dit seizoen al zes keer tot scoren kwam.

Lees meer...

Vliegen boven Vlaanderen   .

Vliegen boven Vlaanderen 2

Volgende Wedstrijd

21ste Speeldag

Footlunch

Footlunch 12 februari

Wedstrijden 30ste speeldag

Zaterdag 29 april 2017
K.SK. Heist - SP. Hasselt 3-0
R. Virton - R. Sprimont 3-0
Dessel Sport - W.S. Bruxelles 5-1
Beerschot Wilrijk - Oudenaarde 1-0
Oosterzonen - SK. Deinze 3-1
Maasmechelen - ASV Geel 3-1
FC. Seraing - FC Dender 1-0
VW Hamme - Coxyde 4-1


Stand

  Ploeg W P
1 Beerschot-Wilrijk 30 80
2 Dessel Sport 30 68
3 Virton 30 62
4 FC. Dender E.H. 30 55
5 KSK Heist 30 54
6 FC Seraing 30 51
7 ASV Geel 30 44
8 Maasmechelen 30 41
9 Oudenaarde 30 40
10 VW Hamme 30 35
11 Oosterzonen 30 34
12 SP. Hasselt 30 32
13 WS. Bruxelles 30 26
14 K.V.V. Coxyde 30 25
15 Sprimont 30 24
16 K.MSK. Deinze 30 9

Topscorer

Olivier Romero Gomez 20
Mitch Dekuyper 8
Stijn De Wilde 7
Rik Impens 5
Yoshi Mariën 5
Jeroen Vanderputte 3
Olivier Speltdooren 2
Erdinç Kurtulus 1
Tom Raes 1

Wie is online

We hebben 112 gasten en geen leden online