header bar 2

VW HammePatro Eisden Maasmechelen(Wedstrijdverslag)

Voorafgaand aan de aftrap werd een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de gewezen Vigor-sterspeler Jacky D’hondt.

De bezoekers steken als eersten de neus aan het venster. Het antwoord van de thuisploeg komt er langs Jari Mariën die op doel trapt maar de bal gaat over (7’).

Het duurt een tijdje voor er vaart in de wedstrijd komt, maar na twintig minuten valt de openingstreffer als Mitch Dekuyper met succes een center binnenkopt: 1-0 (20’). De vreugde in het thuiskamp is van korte duur want een minuut later scoort Yessi Mayele voor Patro met een gekraakt schot de gelijkmaker: 1-1. Dezelfde speler lukt in de kortste keren zelfs de 1-2 (24’). Even voordien had Olivier Romero een kansje op voorsprong voor de thuisploeg niet kunnen benutten. Wie enkele minuten later wel opnieuw succes kent is Mitch Dekuyper die vanop afstand zijn kans waagt en met een gekraakt schot de Eisdense doelman weet te verrassen: 2-2 (27’). Vier doelpunten in minder dan tien minuten!

In de tweede helft zijn het opnieuw de bezoekers die als eersten een kans versieren, maar Griffin De Vroe kan de bal uit het doelvlak duwen (46’). De thuisploeg schiet dan uit haar krammen en laat via Matthijs Vergeylen mooie dingen zien. Om te beginnen heeft hij een fraai schot in petto dat in zijn traject wel Mitch Dekuyper raakt en zo afwijkend over het doel gaat. (51’). Een minuut later speelt Matthijs de bal mooi tussen twee spelers door maar Yoshi Mariën besluit iets te zwak op de doelman (52’). Twee minuten later volgt nog een aantrekkelijk stukje combinatievoetbal over de grond, maar er is niemand om over te nemen en af te ronden (54’).

In een wedstrijd die blijkbaar toch nog alle kanten uit kan moet Griffin De Vroe zich reppen op een krachtig schot van Adil Lagouireh (63’). Kort daarop krijgt de thuisploeg twee doelrijpe kansen. De eerste via de tweelingbroers Mariën als Jari aanlegt, de bezoekende keeper de bal lost en de aanstormende Yoshi op de doelman besluit (67’). Drie minuten later verschijnt dan Yannick Deppé alleen voor doel, ook hij krijgt de bal niet voorbij de doelman.

Tussenin heeft Griffin De Vroe nog verzorging nodig gehad en de tijd verstrijkt. Tot de Hamse aanvalspogingen dan plots toch succes kennen via Yoshi Mariën die zijn tweede doelpunt van het seizoen lukt: 3-2 (76’).

In het laatste kwartier is er nog weinig meldenswaardig te noteren. De bezoekers lijken in de nederlaag te berusten en onze Vigor Wuitens nemen liever geen risico’s meer. Op grond van de meeste en de beste doelkansen is hun overwinning nochtans wel verdiend te noemen.

De VW Hamme trad aan met Griffin De Vroe, Brian Vercruysse, Joey Dujardin, Erdinç Kurtulus, Jari Mariën, Yoshi Mariën, Matthijs Vergeylen, Olivier Speltdooren, Yannick Deppé, Olivier Romero Gomez en Mitch Dekuyper.
Op de bank: Matthias Goossens, Cedric Mingiedi, Dennes De Kegel en Jelle D’Heer.

Patro Maasmechelen trad aan met: Lars Knipping, Ruben Janssen, Danilo Sarkic, Steve Otte, Johan Ella Ella, Thomas Brullot, Jean Mischel Hoebregs, Jessy Mayele, Marko Vardic, Anouar El Guennouni, Adil Lagouireh.
Op de bank: Pieter Caubergh, Okenna Onwuzurumba, Etienne Wala Zock, Toon Opdekamp.

Scheidsrechter: dhr. Matthias De Prins
Lijnrechters: de heren Maarten Coeck en Christophe Snoeck.

Vliegen boven Vlaanderen   .

Vliegen boven Vlaanderen 2

Volgende Wedstrijd

21ste Speeldag

Footlunch

Footlunch 12 februari

Wedstrijden 26ste speeldag

Vrijdag 24 maart 2017  
Beerschot Wilrijk - W.S. Bruxelles   2-0
FC. Seraing - VW Hamme  3-0
R. Virton - SP. Hasselt  6-0
Maasmechelen - FC Dender  0-1
Oosterzonen - Dessel Sport 1-3
Zondag 26 maart 2017
Oudenaarde - R. Sprimont  -
ASV Geel - Coxyde  -
K.SK. Heist - SK. Deinze  -


Stand

  Ploeg W P
1 Beerschot-Wilrijk 26 68
2 Dessel Sport 26 58
3 Virton 26 50
4 FC. Dender E.H. 26 49
5 KSK Heist 25 44
6 FC Seraing 25 40
7 Oudenaarde 25 39
8 ASV Geel 25 35
9 Maasmechelen 26 29
10 SP. Hasselt 26 28
11 VW Hamme 26 28
12 Oosterzonen 26 27
13 K.V.V. Coxyde 25 25
14 WS. Bruxelles 26 25
15 Sprimont 24 19
16 K.MSK. Deinze 25 13

Topscorer

Olivier Romero Gomez 14
Mitch Dekuyper 8
Rik Impens 5
Stijn De Wilde 5
Yoshi Mariën 5
Olivier Speltdooren 1
Erdinç Kurtulus 1
Tom Raes 1
Jeroen Vanderputte  1

Wie is online

We hebben 109 gasten en geen leden online