Geel ASVVW Hamme(Wedstrijdverslag)

De thuisploeg gaat aanvallend van start. Al in de eerste minuut moet Griffin De Vroe ingrijpen en twee minuten later opnieuw. Hamme zorgt voor een antwoord, dus ook Yves Lenaerts aan het werk (4’). Twee minuten later laat Geel een ‘gemaakte goal’ liggen wanneer De Norre, aangespeeld door Bangoura, de uitgelezen kans verkijkt (6’).

Er komt nu wat meer evenwicht in de partij. Op nieuw doelgevaar is het echter wachten tot Nicolas Robin zijn kans gaat, maar hij besluit over(20’). Een minuut later is Geel al opnieuw voor het doel van De Vroe maar een op Vercruysse afwijkend schot gaat in hoekschop (21’). Zeven minuten later opent de thuisploeg dan toch de score wanneer Nicolas Robin onze doelman met een lob verrast: 1-0 (28’).

Bij Hamme wordt Cedric Mingiedi vervangen door Rik Impens (35’). Drie minuten later valt de gelijkmaker als Erdinç Kurtulus de bal kan onderscheppen en met een grond scherend schot raak treft: 1-1 (38’).

In de tweede helft valt er aanvankelijk niets meldenswaard te noteren tenzij dat bij de thuisploeg Bangoura wordt vervangen door Lucas Damblon (56’) Even later is er dan toch iets dat wat piment in de match brengt: thuisspeler Casper De Norre komt voor doel maar zijn gekraakt schot wordt afgeweerd in een hoekschop die niets oplevert.

Bij de thuisploeg wordt Koïta vervangen door Ahmet Karadayi (65’) en bij Hamme laat Francky Cieters Stijn De Wilde opdraven in de plaats van Yoshi Mariën (71’).

Er valt steeds weinig te beleven tot de ingevallen Karadayi met een hard schot de thuisploeg op voorsprong schiet: 2-1 (83’). De Vigor Wuitens reageren maar verder dan een hoekschop geraken zij niet. Tot Yannick Deppé een paar minuten later een schot op doel afvuurt. De bal maakt hoogte en gaat over het doel van Lenaerts buiten (87’).

In de plaats van de gelijkmaker voor de bezoekers komt er een minuut later voor de thuisploeg een derde doelpunt op het bord: 3-1 langs Robin die met zijn tweede doelpunt van de avond de wedstrijd beslist (88’).

Onze Vigor Wuitens begonnen de wedstrijd met Griffin De Vroe, Brian Vercryusse, Joey Dujardin, Cedric Mingiedi, Erdinç Kurtulus, Jari Mariën, Yannick Deppé, Yoshi Mariën, Olivier Romero Gomez, Dennes De Kerpel en Mitch Dekuyper. Op de bank: Matthias Goossens, Matthijs Vergeylen, Stijn De Wilde en Rik Impens.

De thuisplpoeg trad aan met Yves Lenaerts, Kristiaan Haagen, Mathièce Nelissen, Gijs Brouwers, Jasper Van Der Heyden, Nick Hulsmans, Aboubahary Koïta, Sam Vanaken, Yadi Bangoura, Nicolas Robin en Casper De Norre.

Vliegen boven Vlaanderen   .

Vliegen boven Vlaanderen 2

Volgende Wedstrijd