header bar 2

FC. OosterzonenVW Hamme De thuisploeg begint aan de wedstrijd met aanvallende intenties. Griffin De Vroe moet al snel uitpakken met een redding op een zwaar schot van Wout Bastiaens (5’). Zeven minuten later loopt Oosterzele door de Hamse rangen, maar de aanvallers weten met de kans geen blijf. Het offensief van de gastheren gaat nu even luwen, maar niet voor lang want opnieuw moet De Vroe ingrijpen bij een schot op doel (20’). De Vigor Wuitens reageren en hoe! Aangespeeld door Olivier Romero knalt Rik Impens via de onderkant van de dwarslat zijn ploeg op voorsprong:0-1 (21’).

Een bevrijd Hamme trekt nu het spel even naar zich toe. De eerste die zijn kans waagt is Erdinç Kurtulus, maar het schot dat hij afvuurt wordt door doelman Verheyen gestopt (25’). Het is dan een klein kwartiertje wachten op een lonend staaltje combinatievoetbal: een klaar kijkende Yannick Deppé stuurt Stijn De Wilde de ruimte in, de spits temporiseert en bedient de inlopende Olivier Romero die mooi afwerkt 0-2 (39’).

Op slag van rust laat de Hamse verdediging zich verrassen op een vrijschop van tegen de zijlijn. De bal wordt gemist en botst zomaar in doel. Een goedkoop doelpunt, maar voor de thuisploeg komt die aansluitingstreffer toch op het best denkbare moment.

In de tweede helft is de eerste kans voor Hamme wanneer Jari Mariën een centerschot plaats dat door de thuisdoelman wordt gelost. Jammer dat er niemand gevolgd was (48’). Kort daarop waagt thuisspeler Van Der Veken tot tweemaal toe zijn kans. De eerste poging is zonder gevaar (50’), maar de tweede was ei zo na raak. Een Hamse verdediger kan de bal van de lijn nog wegvegen.

De Oosterzonen blijven jacht maken op de gelijkmaker. Gelukkig is daar Griffin De Vroe om een hard schot op doel van Arne Hoefnagels te pareren (62’). Drie minuten later mist thuisspeler Dehond een unieke kans voor de open Hamse doelmond (65’).

Bij Hamme wordt Stijn De Wilde vervangen door Matthijs Vergeylen (66’) en vijf minuten later valt de gelijkmaker dan toch als op een voorzet vanop de doellijn Toon Janssens de bal in doel kopt: 2-2 (71’).

Een gekwetste Brian Vercryusse wordt vervangen door Jelle D’Heer en kort daarop wordt het 3-2 wanneer op een hoge bal doelman De Vroe wordt belaagd en een thuisspeler met de bal in de goal loopt.

Yoshi Mariën wordt nog ingebracht voor Yannick Deppé (81’), maar de thuisploeg komt dicht tegen een beslissend doelpunt dat Griffin De Vroe alsnog kan verhinderen (85’). Een minuut later is het integendeel Rik Impens die met zijn tweede doekpunt van de dag de stand in evenwicht brengt. Hij maakt er op hoekschop 3-3 van (86’).

Match gespeeld? Neen, want in de slotminuut wordt het nog 4-3, opnieuw een kopbaldoelpunt bij een voorzet vanop de doellijn. Balen heet dat dan.

De K FC Oosterzonen trad aan met Sven Verheyen, Olivier Schops, Wout Bastiaens, Wim Mennes, Jef Van Der Veken, Stig Engelen, Fallou Fall, Joren Dehond, Jamie Meseure,  Janssens en Arne Hoefnagels. Invallers:  Panagiotis, Stef Vervoort, Redouan Benhamou en Demba Janneh.  

De K FC Vigor Wuitens Hamme ving de wedstrijd aan met Griffin De Vroe, Brian Vercruysse, Joey Dujardin, Erdinç Kurtulus, Jari Mariën, Olivier Speltdooren, Dennes De Kegel, Yannick Deppé, Stijn De Wilde, Rik Impens en Olivier Romero Gomez. Op de bank: Matthias Goossens, Matthijs Vergeylen, Yoshi Mariën en Jelle D’Heer.

Vliegen boven Vlaanderen   .

Vliegen boven Vlaanderen 2

Volgende Wedstrijd

21ste Speeldag

Footlunch

Footlunch 12 februari

Wedstrijden 30ste speeldag

Zaterdag 29 april 2017
K.SK. Heist - SP. Hasselt 3-0
R. Virton - R. Sprimont 3-0
Dessel Sport - W.S. Bruxelles 5-1
Beerschot Wilrijk - Oudenaarde 1-0
Oosterzonen - SK. Deinze 3-1
Maasmechelen - ASV Geel 3-1
FC. Seraing - FC Dender 1-0
VW Hamme - Coxyde 4-1


Stand

  Ploeg W P
1 Beerschot-Wilrijk 30 80
2 Dessel Sport 30 68
3 Virton 30 62
4 FC. Dender E.H. 30 55
5 KSK Heist 30 54
6 FC Seraing 30 51
7 ASV Geel 30 44
8 Maasmechelen 30 41
9 Oudenaarde 30 40
10 VW Hamme 30 35
11 Oosterzonen 30 34
12 SP. Hasselt 30 32
13 WS. Bruxelles 30 26
14 K.V.V. Coxyde 30 25
15 Sprimont 30 24
16 K.MSK. Deinze 30 9

Topscorer

Olivier Romero Gomez 20
Mitch Dekuyper 8
Stijn De Wilde 7
Rik Impens 5
Yoshi Mariën 5
Jeroen Vanderputte 3
Olivier Speltdooren 2
Erdinç Kurtulus 1
Tom Raes 1

Wie is online

We hebben 20 gasten en geen leden online