header bar 2

VW HammeSK. Deinze(Wedstrijdverslag)

Met Bruno Buyl als coach gaat een onuitgegeven VW-formatie van start tegen een Deinze op haar sterkst. In het besef dat zij niets te verliezen hebben, beginnen onze jonge jongens geconcentreerd maar rustig aan hun opgave. Deinze probeert het spel te maken maar neemt blijkbaar de tijd, zodat er aanvankelijk weinig te beleven valt.

Bruno BuylBruno BuylTot de thuisploeg dan maar de toon begint aan te geven en een aanval opzet die door Olivier Romero wordt afgerond met een voorzet die Rik Impens bereikt. De Vigorist in vorm kent geen genade en scoort: 1-0 (16’). Twee minuten later doet Yoshi Mariën zich opmerken met een gekaderd schot op doel.

Er zit nu vuur in de partij met al snel in ieder kamp een gele kaart. Voor de thuisploeg komt die op naam van Joey Dujardin, bij de bezoekers is ze voor Hans Cornelis.

Iets over het halfuur laat Rik Impens zich opnieuw opmerken met een schot op doel (32’), maar een paar minuten later is het raak aan de overkant wanneer Yarrick Buysse een teruggelegde bal voorbij Matthias Goossens schiet: 1-1 (34’).

Vijf minuten later wordt het zelfs 1-2 wanneer ook Hans Cornelis op een teruggelegde bal tot scoren komt (39’) en met die score gaat de rust in.

Voor de tweede helft heeft Bruno Buyl de jonge Jari Mariën vervangen door Erdinç Kurtulus die op de bank was begonnen, en de Vigor Wuitens laten zien dat zij zich nog niet gewonnen geven. Het zijn wel de bezoekers die de eerste doelkans versieren wanneer Martin Suarez alleen op het thuisdoel afgaat. Matthias Goossens redt (55’).

Iets over het uur volgen twee dolle twee minuten. Gelanceerd door Rik Impens neemt Yoshi Mariën de bal op snelheid mee en schiet die prompt voorbij doelman Vandenberghe binnen: 2-2 (62’). En nauwelijks een minuut later klimt de thuisploeg zowaar op voorsprong wanneer Olivier Romero geen genade kent nadat hij door Rik Impens op zijn wenken werd bediend. Het is 3-2! (63’).

Enige nervositeit nu wel in de dug-out van de bezoekers. Zeker nadat Philippe Janssens ‘geel’ pakt. Met nog twintig minuten te spelen wordt Steve Bael gewisseld voor de jonge Mertens die vorige week diep in blessuretijd tegen Virton de winning-goal voor Deinze scoorde (70’).

Voor de thuissupporters worden het nog spannende minuten maar de jongens van Bruno Buyl spelen hun match van het seizoen en houden stand tot het einde al had het in de slotminuut toch nog 3-3 kunnen worden maar Matthias Goossens heeft zijn steen aan de overwinning bijgedragen door een dubbel gekraakt schot finaal over de dwarslat te tikken. Zij kunnen met een goed gevoel het eindejaar in.

Voor de VW Hamme traden aan: Matthias Goossens, Joey Dujardin, Jari Mariën, Matthijs Vergeylen, Stijn De Wilde, Yoshi Mariën, Rik Impens, Olivier Speltdooren, Yannick Deppé, Olivier Romero Gomez en Dennes De Kegel.
Op de bank: Gille Van Haver, Cedric Mingiedi, Erdinç Kurtulus en Ben Salem.

SK Deinze startte met Tom Vandenbeghe, Matthias Lievens, Hans Cornelis, Gauthier Libbrecht, Gianni De Neve, Steve Bael, Phillipe Janssens, Arnaud De Greef, Jarric Buysse, Martin Suarez en Jasper Sols.
Op de bank: Kevin Frans, Lennart Mertens, Naïm Aarab, benjamin Delacourt. 

Wedstrijdleiding: de heren Jasper Vergoote, Robby Keuleers en Kristiaan Cannaerts.

Vliegen boven Vlaanderen   .

Vliegen boven Vlaanderen 2

Volgende Wedstrijd

21ste Speeldag

Footlunch

Footlunch 12 februari

Wedstrijden 29ste speeldag

Zaterdag 22 april 2017
SK. Deinze - Maasmechelen 1-2
R. Sprimont - Dessel Sport  1-1
Oudenaarde - R. Virton 1-2
ASV Geel - K.SK. Heist 1-2
Coxyde - Beerschot Wilrijk 0-1 
W.S. Bruxelles - FC. Seraing 2-2
FC Dender - VW Hamme 2-2
SP. Hasselt - Oosterzonen 0-0


Stand

  Ploeg W P
1 Beerschot-Wilrijk 29 77
2 Dessel Sport 29 65
3 Virton 29 59
4 FC. Dender E.H. 29 53
5 KSK Heist 29 51
6 FC Seraing 29 48
7 ASV Geel 29 44
8 Oudenaarde 29 40
9 Maasmechelen 29 38
10 VW Hamme 29 32
11 Oosterzonen 29 31
12 SP. Hasselt 29 29
13 WS. Bruxelles 29 26
14 K.V.V. Coxyde 29 25
15 Sprimont 29 22
16 K.MSK. Deinze 29 14

Topscorer

Olivier Romero Gomez 18
Mitch Dekuyper 8
Stijn De Wilde 6
Rik Impens 5
Yoshi Mariën 5
Olivier Speltdooren 2
Jeroen Vanderputte 2
Erdinç Kurtulus 1
Tom Raes 1

Wie is online

We hebben 98 gasten en geen leden online