header bar 2

  • 1
  • 2
  • 3

VW Hamme
Ondernemer Jo Laureys (47) wordt de nieuwe voorzitter van Vigor Wuitens Hamme dat volgend seizoen in tweede amateurklasse zal spelen. Naast Laureys komt een groep Hamse ondernemers en mensen met hart voor de club het bestuur versterken. In de loop van de volgende dagen zal ook de nieuwe sportieve structuur, met trainers en spelers, verder worden ingevuld.

Jo Laureys (FOTO: ERIK WESTERLINCK)Jo Laureys (FOTO: ERIK WESTERLINCK)“Het heeft misschien wat langer geduurd dan sommige supporters hadden gehoopt maar we hebben ons huiswerk heel goed willen doen en hebben nu het kader getekend waarbinnen we met deze uitgebreide groep mensen aan de toekomst van deze prachtige club willen werken”, vertelt Jo Laureys. “Ik ben trouwens oprecht gelukkig dat vrijwel iedereen van het oude bestuur aan boord blijft en dat we straks één grote groep mensen zullen vormen die maar één doel voor ogen hebben: Vigor Wuitens doen herleven als een club waar iedereen zich thuis voelt. Want zowel voor onze jeugd als voor ons eerste elftal moet Vigor een echte familieclub zijn.”

Ook uittredend voorzitter Bart Steukers, die ook in de toekomst mee de kar zal blijven trekken, is blij met de komst van een nieuwe groep enthousiaste medestanders. “Zowel de huidige als nieuwe bestuurders hebben een financiële inspanning geleverd om de club  gezond aan de start van het nieuwe seizoen te brengen.  Vanaf nu willen we onze inspanningen concentreren om VW Hamme zo sterk mogelijk aan de start van het nieuwe voetbalseizoen te krijgen. Daarbij rekenen we op het enthousiasme van iedereen die Vigor een warm hart toedraagt!”. 

Volgend weekend zal de club alvast haar nieuwe structuur verder toelichten en worden ook de nieuwe mensen voorgesteld.

3de Speeldag

Zaterdag 16 september 2018
-
-
-
-
Zondag 16 september 2018 
-
-
VW Hamme - Berschem Sport
-
 - -
Bekijk hier de volledige Kalender!  


Reeksindeling Seizoen 2018-2019

1 Berchem Sport    
2 R. Cappellen FC    
3 KFC Turnhout    
4 VW Hamme    
5 KFC. Duffel    
6 SC. City Pirates Antw.    
7 K. Bocholter    
8 Hoogstaten VV.    
9 KVV. Vosselaar    
10 Sp. Hasselt    
11 Maasmechelen    
12 KSV. Temse    
13 FC. Heur-Tongeren    
14 Spouwen - Mopertingen
15 RC Hades Hasselt    
16 SP. Sint-Niklaas    

Wie is online

We hebben 57 gasten en geen leden online