header bar 2

  • 1
  • 2

VW HammeMet het afdwingen van de promotie naar de Eerste klasse Amateurs en het veroveren van de kampioenstitel in Derde A heeft de K. FC Vigor Wuitens Hamme nog eens geschiedenis geschreven. Dat is in de 108-jarige geschiedenis van de club met stamnummer 211 wel vaker het geval geweest, maar de laatste stunt dateerde toch al van tien jaar terug toen in de eindronde voor promotie naar, jawel Eerste klasse beslag werd gelegd op een derde plaats.

Promotie en titel zijn een succes dat afstraalt op de zeer velen die zich, elk op hun niveau en binnen een van de vele geledingen van een voetbalvereniging, met talent en toewijding hebben ingezet voor een gezonde familieclub met een lange traditie.

Felicitaties en dankbetuigingen gaan in de eerste plaats naar de trainers, de technische staf en de spelers. Zij zijn het die in een lang volgehouden inspanning resultaten hebben geboekt welke de verwachtingen hebben overtroffen. Maar zonder een brede omkadering, een Raad van Bestuur met een kapitaal aan kennis en ervaring, een bekwaam en correct management, sponsors die de club een warm hart toedragen en samen met trouwe en occasionele adverteerders de club helpen in stand houden, de logistieke bijstand van de gemeente via het College van Burgemeester en Schepenen, en de steun van de Hamse Sportraad, is een succesplaatje nooit rond te krijgen.

Wie zeker ook recht hebben op erkentelijkheid zijn de mensen van het jeugdbestuur en vervolgens de talrijke, meestal anonieme medewerkers-vrijwilligers, mannen en vrouwen voor wie de club met de jaren als het ware een verlengstuk is geworden van hun persoonlijk leven. Waardering is er eveneens voor de media die onze club op de voet volgen en de belangstelling ervoor op professionele manier gaande houden.

Tenslotte en niet in het minst een ‘bravo en dankjewel’ voor de supporters en de supportersclubs die zich dit seizoen opnieuw hebben getoond en laten horen in de rol die zij gaarne toegemeten krijgen, die van ‘Twaalfde man’. Bestuur, trainers en spelers hebben dat zeer op prijs gesteld. 

Wedstrijden 1ste speeldag

Zaterdag 2 september 2017
FC Seraing - A.S.V. Geel-
K.MSK. Deinze - Dessel Sp.-
K.S.K. Heist - Oosterzonen-
Lommel United - Oudenaarde-
Zondag 3 september 2017
Berchem Sport - R. Virton-
VW Hamme - Chatelet-Farciennes-
Knokke F.C. - Maasmechelen-
E. Aalst - FC Dender-


Stand

  Ploeg W P
1 E. Aalst 0 0
2 Berchem Sport 0 0
3 Chatelet-Farciennes 0 0
4 K.MSK. Deinze 0 0
5 FC Dender 0 0
6 Dessel Sp. 0 0
7 ASV Geel 0 0
8 VW Hamme 0 0
9 K.S.K. Heist 0 0
10 Knokke F.C. 0 0
11 Lommel United 0 0
12 Maasmechelen 0 0
13 Oosterzonen 0 0
14 Oudenaarde 0 0
15 FC Seraing 0 0
16 R. Excelsior Virton 0 0

Wie is online

We hebben 50 gasten en geen leden online