header bar 2

  • 1
  • 2

Het nieuwe seizoen is met glans ingezet!

Wie dacht dat VW Hamme met een bang hartje aan het nieuwe seizoen begint, kon afgelopen donderdag al merken dat daar niets van aan is. De identiteit van de club is immers ‘Forza Vigor’, dat wil zeggen kracht en weerbaarheid, bescheiden maar zonder schroom en met een onbreekbaar geloof in eigen kunnen.

De avond ­– feilloos aaneengepraat door speaker Luc Bouillon – werd ingeleid door manager Daniël De Paepe, die nog eens heel even terugblikte op het voorbije seizoen. De klim van de 13e naar de 1e plek in het klassement is een ronduit unieke prestatie die elke supporter met een blauw-zwart hart zijn hele leven zal koesteren als een sublieme herinnering. Op dat elan voortgaan is nu de boodschap, trouw aan de filosofie van de club om het maximale na te streven met de middelen die er zijn.

SponsorvoorstellingManager dhr. Daniël De Paepe

(Klik op de afbeeldingen voor een groter formaat) 

Dan kwam voorzitter Bart Steukers aan het woord. Hij had het over de 4 ‘werven’ die de pijlers van de club vormen: blijven gaan voor sportief succes, werken aan de beleving op en rond het veld zodat er in Hamme altijd wel iets bijzonders te beleven valt, investeren in de jeugdwerking als uithangbord van het Hamse sportleven en tot slot de club verder professionaliseren zonder het familiale aspect uit het oog te verliezen.

Voorzitter der. Bart SteukersVoorzitter der. Bart Steukers

In het volgende onderdeel kwamen de sponsors aan bod. Ook hier is achter de schermen heel wat werk geleverd, en het resultaat mag er zijn. Met Juri NV heeft Hamme een gedreven hoofdsponsor met de ambitie om te blijven groeien en zich bij klanten maar ook nieuwe werkkrachten in de schijnwerpers te plaatsen. CEO Juliaan De Bock onderstreepte de sociale rol van het Zeelse bouwbedrijf en hield een boeiend exposé. Ook de tweede topsponsor, groothandel AIMS Tools uit Temse, kreeg de aandacht die hij beslist verdiende.

dhr. Juliaan De Bock CEO van de firma Juridhr. Juliaan De Bock CEO van de firma Juri

Dan was er uitstekend nieuws: niemand minder dan Etienne Vandewalle is helemaal terug! De kleurrijke oprichter van de Sint-Niklase houthandel leverde uitstekend werk bij KSV Temse, maar toonde zich in al die jaren toch nog altijd verknocht aan het Hamse voetbal. Dat het bestuur van de Scheldeploeg ook uitgenodigd was, toont overigens aan dat concurrentie op het veld niet strijdig hoeft te zijn met een voortreffelijke band ernaast. De immer ambitieuze Vandewalle wordt meteen ook de nieuwe ondervoorzitter van de club.

De nieuwe ondervoorzitter en tevens sponsor dhr. Etienne VandewalleDe nieuwe ondervoorzitter en tevens sponsor dhr. Etienne Vandewalle

Vervolgens kwamen de andere sponsors aan bod en kreeg ook hun waardevolle bijdrage erkenning: Immobouw Bart, Belgaze, Toyota Willems en GS Solutions. De nieuwe VW-outfit met alle logo’s en namen van de sponsors werd daarbij op elegante wijze aan het publiek getoond door assistente Laura.

thumb Sponsorvoorstelling 004De bevallige Laura Maes

Tot slot was er nog belangrijk nieuws op vlak van sponsoring: Cock’s Vleeswaren verandert haar naam in Chez Charles Vleeswaren en wil die naamsverandering bekendheid geven via de sponsoring van de club. Hun nieuwe logo is op de uitgaanstrainingen en polo's van A- en B-kern te bewonderen, zoals goalgetter en fotomodel van dienst Stijn De Wilde maar al te graag showde.

Stijn De WildeStijn De Wilde

Kortom, de nieuwe en trouwe sponsors van de club zijn stuk voor stuk een meerwaarde die de ambitie en filosofie van Vigor Wuitens delen. Voorzitter Bart Steukers en manager Daniël De Paepe hebben al te kennen gegeven hen binnenkort allemaal samen te brengen, aangezien uit hun enthousiaste betoog kan worden opgemaakt dat er veel raakvlakken zijn waar samenwerking mogelijk is. Wordt dus zeker vervolgd!

Dan was het tijd voor spektakel: het optreden van de bevallige Miss Thalia en Miss Yanaika Delight bracht de warme zaal meteen naar hetere sferen. De spelers deden graag mee en Jackie voegde met zijn opmerkelijke dansbewegingen een extra dimensie toe. Een zeer gesmaakte show dus, waarin geheel terecht ook de draak werd gestoken met de zo gangbare machocultuur van het voetbalwereldje.

Miss Thalia en Miss Yanaika Miss Thalia en Miss Yanaika Delight

Na een korte pauze werden dan de nieuwe spelers aan het publiek voorgesteld. Zij hadden het over hun persoonlijke ambities en favoriete positie op de grasmat, maar vooral ook over het sportieve project en de unieke ploeggeest die blijkbaar tot ver buiten Hamme bekend zijn. Bruno Buyl keert na zijn onvergetelijke jaren in de geduchte Hamse voorlijn terug als hulptrainer, en gaf aan zich uitstekend te vinden in zijn nieuwe rol die zich wat meer in de schaduw afspeelt.

T2 Bruno BuylT2 Bruno Buyl

Dan kwam hoofdcoach Francky Cieters aan het woord. Hij onderstreepte nog eens de kwaliteiten van de spelersgroep die na het succes van vorig seizoen ook de troeven van het komende seizoen moeten worden. Een rustig jaar doormaken moet dan ook de ambitie zijn, en intussen vooral niet vergeten te genieten: elke match die komt is immers de beloning en bekroning van de geweldige inspanningen uit het recente verleden. VW Hamme mag zich de allereerste Superliga-club ooit noemen en mag dan ook met terechte trots het veelbelovende seizoen aanvatten!

T1 dhr. Franky CietersT1 Franky Cieters

dhr. Luc Bouillon wordt bedankt voor zijn presentatie door Mevr. Annemie Thienpondtdhr. Luc Bouillon wordt bedankt voor zijn presentatie door Mevr. Annemie Thienpondt


Ook Laura wordt bedankt voor haar zeer goede medewerkingOok Laura Maes wordt bedankt voor haar zeer goede medewerking

 De afwezigen hadden dus nog maar eens ongelijk, het was een gezellige avond die het beste doet vermoeden voor de komende maanden. De club slaagt erin zichzelf heruit te vinden en daar wordt een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Excuses aan de personen die mogelijk te laat of niet verwittigd zijn, ook daaraan wordt gewerkt. Ten slotte nog oprechte dank voor de regisseur, de vele medewerkers, de geïnterviewden die gevat reageerden en niet in hun kaarten lieten kijken, alsook de sponsors die de club een steuntje hebben gegeven (Dranken Vercammen, Siva, Houthandel Vandewalle). Forza Vigor! 

Wedstrijden 1ste speeldag

Zaterdag 2 september 2017
FC Seraing - A.S.V. Geel-
K.MSK. Deinze - Dessel Sp.-
K.S.K. Heist - Oosterzonen-
Lommel United - Oudenaarde-
Zondag 3 september 2017
Berchem Sport - R. Virton-
VW Hamme - Chatelet-Farciennes-
Knokke F.C. - Maasmechelen-
E. Aalst - FC Dender-


Stand

  Ploeg W P
1 E. Aalst 0 0
2 Berchem Sport 0 0
3 Chatelet-Farciennes 0 0
4 K.MSK. Deinze 0 0
5 FC Dender 0 0
6 Dessel Sp. 0 0
7 ASV Geel 0 0
8 VW Hamme 0 0
9 K.S.K. Heist 0 0
10 Knokke F.C. 0 0
11 Lommel United 0 0
12 Maasmechelen 0 0
13 Oosterzonen 0 0
14 Oudenaarde 0 0
15 FC Seraing 0 0
16 R. Excelsior Virton 0 0

Wie is online

We hebben 37 gasten en geen leden online