header bar 2

VW HammeKomende zaterdag wordt om 20 uur de aftrap gegeven van de laatste competitiewedstrijd. Daarmee wordt een punt gezet achter een spannend, zenuwslopend, soms frustrerend maar uiteindelijk ook zeer geslaagd seizoen, waarin de unieke vriendengroep die even verrassend als terecht kampioen speelde in 3e klasse bewees ook bij de 16 beste amateurclubs van het land een goed figuur te kunnen slaan. Een nieuw hoogtepunt in de rijke geschiedenis van de club, want meer dan ooit was het een seizoen waarin de echte Vigor-spirit naar boven is gekomen: zonder franjes, maar met de overtuiging dat vechtlust, groepsgeest en geloof in eigen kunnen vroeg of laat hun beloning krijgen!

De wedstrijd tegen VV Coxyde wordt dan ook een bijzondere afsluiter. Niet alleen staat er bij de supporters een en ander gepland, ook het restaurant en de Socio zullen met 250 personen volledig vol zitten. Voor hen wacht het aperitief om 17u30.

Tevens worden de nieuwe kleedkamers voor de jeugd en de nieuwe verwarmingsinstallatie om 17u15 plechtig geopend door de burgemeester en het schepencollege. En ook de Vigoristen die deze mooie dagen voor de club helaas niet meer kunnen meemaken worden niet vergeten: om de traditie in ere te houden, vindt ook de 4e Memorial Gert Van Gaeveren plaats.

Wat de wedstrijd zelf betreft: die krijgt uiteraard nog wat extra pigment met de komst van de nieuwe hoofdtrainer Jamaïque Van Damme, die om begrijpelijke redenen niet zal meespelen. Voor hem en de Hamse familie is het een eerste kennismaking die hopelijk de prelude wordt van nog meer heerlijke voetbalmomenten in de nabije toekomst!

Tot slot nog meegeven dat er 4 matchbalgevers zijn: Paletten Van Gaeveren, Hairdesign Kim, A&T Elektriciteit, Fortis Hamme. Aan hen, aan alle sponsors, alle supporters, alle medewerkers, alle spelers en alle trainers: bedankt voor een seizoen dat de club helemaal op de kaart heeft gezet als meerwaarde voor de Superliga − dat smaakt zonder twijfel naar meer! Forza Vigor!

Wedstrijden 1ste speeldag

Zaterdag 2 september 2017
FC Seraing - A.S.V. Geel-
K.MSK. Deinze - Dessel Sp.-
K.S.K. Heist - Oosterzonen-
Lommel United - Oudenaarde-
Zondag 3 september 2017
Berchem Sport - R. Virton-
VW Hamme - Chatelet-Farciennes-
Knokke F.C. - Maasmechelen-
E. Aalst - FC Dender-


Stand

  Ploeg W P
1 E. Aalst 0 0
2 Berchem Sport 0 0
3 Chatelet-Farciennes 0 0
4 K.MSK. Deinze 0 0
5 FC Dender 0 0
6 Dessel Sp. 0 0
7 ASV Geel 0 0
8 VW Hamme 0 0
9 K.S.K. Heist 0 0
10 Knokke F.C. 0 0
11 Lommel United 0 0
12 Maasmechelen 0 0
13 Oosterzonen 0 0
14 Oudenaarde 0 0
15 FC Seraing 0 0
16 R. Excelsior Virton 0 0

Wie is online

We hebben 91 gasten en geen leden online