header bar 2

  • 1
  • 2
  • 3

VW HammeOok al is onze A-kern voor het nieuwe seizoen nog (lang) niet compleet, de bal zal in ons gemeentelijk stadion weldra opnieuw rollen. En hoe! Zeg gerust maar feestelijk met een bijzonder aantrekkelijke dubbele prelude: vriendschappelijk tegen profclubs die in hun voorbereiding in de VW Hamme een nuttige sparringpartner willen zien: Sporting Lokeren en de RAFC.

Het programma:

  1. Op zaterdag 8 juli om 18.00 uur tegen Sp. Lokeren
  2. Op dinsdag 11 juli om 19.00 uur tegen R Antwerp FC

Hierna een korte blik op de twee topaffiches

VWH – Lokeren

VW HammeLokeren SPHet is in de voorbereiding van Sp. Lokeren, al jaren een vaste waarde in het Belgisch profvoetbal en een goede buur, haast traditie dat er eens per jaar vriendschappelijk wordt gespeeld in Hamme. Naast de goede banden die beide clubs met elkaar onderhouden is er het feit dat meer dan één VW-titularis een verleden heeft in Daknam, kapitein Olivier Speltdooren op kop. En er komen er weer nieuwe bij. Sander Claeys wordt misschien wel de nieuwe revelatie, maar ook de van SV Bornem overgekomen Arne Ivens heeft er bij de jeugd en de Beloften gespeeld. Beiden zullen er gaarne bij zijn om zich aan de supporters te tonen.

De inkomprijs is vastgesteld op € 10,00 en € 5,00 voor de minder dan 16-jarigen.

VWH – RAFC

VW HammeAntwerp FCEen affiche die tot de verbeelding spreekt van iedere Vigor-supporter van welke generatie ook die terugdenkt aan de altijd sfeervolle wedstrijden welke beide clubs in hun lange geschiedenis zowel in competitieverband als vriendschappelijk tegen elkaar hebben gespeeld.

Maar dit keer komt de ‘Great Old’ met haar stamnummer 1 na vele jaren eindelijk met het aureool van promovendus naar de hoogste afdeling van het profvoetbal. Bovendien met in haar rangen onze gewezen sterspeler en publiekslieveling Nico Binst , de bij Vigor ontbolsterde voetballer aan wiens snelheid een Olivier Romero in zijn opgang veel te danken heeft. Als hij dat tenminste nu nog wil beseffen.

Omdat er voor de wedstrijd tegen de RAFC op organisatorisch vlak heel wat te regelen valt, zal hierover binnenkort alle nuttige informatie worden verstrekt. 

Wedstrijden 1ste speeldag

Zaterdag 2 september 2017
FC Seraing - A.S.V. Geel-
K.MSK. Deinze - Dessel Sp.-
K.S.K. Heist - Oosterzonen-
Lommel United - Oudenaarde-
Zondag 3 september 2017
Berchem Sport - R. Virton-
VW Hamme - Chatelet-Farciennes-
Knokke F.C. - Maasmechelen-
E. Aalst - FC Dender-


Stand

  Ploeg W P
1 E. Aalst 0 0
2 Berchem Sport 0 0
3 Chatelet-Farciennes 0 0
4 K.MSK. Deinze 0 0
5 FC Dender 0 0
6 Dessel Sp. 0 0
7 ASV Geel 0 0
8 VW Hamme 0 0
9 K.S.K. Heist 0 0
10 Knokke F.C. 0 0
11 Lommel United 0 0
12 Maasmechelen 0 0
13 Oosterzonen 0 0
14 Oudenaarde 0 0
15 FC Seraing 0 0
16 R. Excelsior Virton 0 0

Wie is online

We hebben 18 gasten en geen leden online