zo 06-09-20 | 15:00 |  SK Lochristi vs VW Hamme

Achteraf bekeken: VW Hamme - AFC Tubize

Jonge garde met de maturiteit van anciens

Het voorbije succesweekend was er een zoals we die te weinig hebben gekend in de voorbije jaren. Op het eigen jeugdtoernooi behaalde VW de eerste plaats in alle categorieën: u10, u11, u12 en u13. Het fanionteam kon niet achterblijven en pakte uit met een knalprestatie tegen Tubeke, waardoor eindelijk nog eens de vijfde ronde van de Croky Cup werd gehaald.

Blauw-zwart startte sterk, met een goed schot van Maxim Zeulevoet net naast. De bezoekers kwamen dan beter in de wedstrijd met enkele kansjes, maar de thuisploeg was niet onder de indruk en ging prima met die situatie om. Meer nog, de beste kans voor rust was nog voor Mingiedi, die naast kopte. Na de rust was het eigenlijk al Hamme wat de klok sloeg. Even voor het uur werd dit beloond met de knappe treffer van youngster én revelatie Zeulevoet. De verdiende zege kwam daarna niet meer in gevaar, onder meer De Man kwam nog dicht bij een treffer maar het bleef uiteindelijk 1-0. Een bijzonder knappe prestatie voor een toch wel verbazend volwassen spelend Hamme en het perfecte orgelpunt van een mooi voetbalweekend!

In de volgende ronde wacht alweer een rood-gele tegenstander: oude bekende R Cappellen FC. Opnieuw een lastige klus, maar een Hamme dat met vertrouwen voetbalt is tot veel in staat, dat hebben we nu al meermaals mogen meemaken. Ter voorbereiding is er nu woensdag om 19u30 nog een oefenduel tegen KVV Zelzate. Forza!

(VWatcher)