za 04-04-20 | 20:00 |  VW Hamme vs KFC Mandel United

Achteraf bekeken: VW Hamme - KFC Merelbeke

Een harde noot

De aanwezige toeschouwers kregen zondag alweer een wedstrijd te zien die het Vigor van dit seizoen typeert: te veel kansen missen, vermijdbare tegendoelpunten en uiteindelijk een ontgoochelende eindscore van 2-2 tegen Merelbeke.

Blauw-zwart speelde nochtans een puike eerste helft. Kapitein Vergeylen scoorde al snel de 1-0 en nog voor de koffie kreeg zijn team 3-4 goede kansen om de stand uit te diepen. Dat lukte niet en de bezoekers – die tot dan nauwelijks doelman Mauro hadden kunnen bedreigen – maakten gelijk na een overbodige strafschop. Opnieuw Vergeylen lukte dan toch de 2-1 kort voor het einde tegen de Merelbekenaars die toen al met een man minder speelden, maar net voor het laatste fluitsignaal scoorde Lievens de harde 2-2.

Dat maakt dat VW noch tegen Sint-Niklaas, noch tegen Merelbeke heeft kunnen winnen dit seizoen, toch de rechtstreekse rivalen voor degradatie. De kansen op behoud worden stilaan waterkansjes, als de club nog toekomst heeft in deze reeks dan moet er volgende week absoluut worden gepresteerd bij… Toekomst Menen.

Forza!