Wedstrijdverslag VW Hamme - Berchem Sport

Na drie wedstrijden staan onze jongens met drie op negen. Wie na de wedstrijd tegen Cappellen ook de match tegen Berchem heeft gezien zal moeten toegeven dat blauwzwart uit die twee thuismatchen veel meer had moeten halen. Waren tegen Cappellen de kansen nog niet zo uitgesproken dan hadden onze jongens zondag tegen Berchem in totaal 8 open doelkansen die ze niet konden verzilveren. Zoals wel vaker gebeurt in het voetbal valt het doelpunt dan aan de overkant...

De thuisploeg opende furieus. Ivens besloot naast, Triest kopte voorlangs en besloot ook nog eens op Appels en een schot van Vits werd afgeblokt.  Na een kwartier moest ook De Vroe in actie komen op een schot van Hamdi na een knap nummertje van Van Kruyssen. Na een dik halfuur werd een treffer van Audin afgekeurd voor buitenspel. 

Meteen na de rust forceerde de thuisploeg opnieuw twee uitstekende kansen.  Triest verlengde een voorzet van Ringoet tegen de paal en een kopbal Van Van Hoecke werd met een voetreflex alsnog gered door doelman Appels.  Ook een schot van Ivens werd door de Berchem keeper gered. Maar het doelpunt viel aan de overkant. Van Kruyssen besloot op de paal maar in de rebound kon Carrez doelman De Vroe, die even voordien gekwetst raakte aan de dij en daarvan duidelijk nog hinder ondervond, wel verslaan. Hamme zette nog alles op alles maar de verdiende gelijkmaker bleef uit. 

(VW-dwarskijker)

foto © Berchem Sport

Scheidsrechter: Pieter Vandevenne. 

VW HAMME: De Vroe, D'Heer, Gyselinck, Seron, Ivens, Monteyne, Ringoet (75' D'Haeseleer), De Man, Van Hoecke, Triest (55' Rufai), Vits (62' Mingiedi). 

BERCHEM SPORT: Appels, Van den Driessche, Geenens, Van Kruyssen, Abisan, Audin (83' Michiels), Vallez, Vande Velde, Hamdi (75' Maluka), Peers, Carrez (81' Saillart). 

Doelpunten: 74' Carrez 0-1. 

Gele kaarten: Ivens, Ringoet, Gyselinck, Absisan, Hamdi.