K.F.C. Vigor Wuitens Hamme Vigoriginals United


Vigoriginals

De Vigoriginals zijn op zoek naar leden of steunende leden. Voor €10 ben je lid van onze club. Wat staat daar tegenover? Wel, nog niet heel veel, maar we werken eraan.

Aan het einde van het komende voetbalseizoen nodigen we alle leden uit voor een hapje en een drankje in het lokaal van onze club. Dat is volgend seizoen Café De Goalkeeper, tegenover het stadion van VW Hamme. Waarom werken we op deze wijze? Omdat het verdomd moeilijk is om op dit niveau een supportersclub uit de grond te stampen. De opkomst van de Hamse supporters is al enkele jaren aan de magere kant. We weigeren echter om op te geven en doen er alles aan, om in onze opzet te slagen. Voor mensen die overwegen om zich bij ons aan te sluiten, is er ook steeds de mogelijkheid om mee te rijden op verplaatsing d.m.v. ons carpoolsysteem (zolang er plaats is natuurlijk), op die manier kan je zonder zorgen een pintje drinken tijdens de uitwedstrijden. Je kan ook altijd op onze FB-pagina terecht voor info i.v.m. acties en manifestaties en je kan er na iedere wedstrijd je stem en punten uitbrengen voor de speler van het seizoen wedstrijd!

Dus wie sympathie voor Vigor heeft of ook wel eens in eigen gemeente een matchke wil meepikken, laat maar iets weten... we zijn dan misschien (nog!) niet met velen, maar aan ambiance is er bij ons geen gebrek!

Klik hier voor de facebookpagina