VW Hamme

Wedstrijd tegen KWSC Lauwe verplaatst naar zaterdag 12 oktober om 19:30

Belangrijke update voor onze supporters: de wedstrijd tegen KWSC Lauwe, oorspronkelijk gepland op zondag 13 oktober, is verplaatst naar zaterdag 12 oktober om 19:30. Het duel blijft op eigen terrein, dus we hopen op zoveel mogelijk steun van onze supporters

We nodigen iedereen ook van harte uit om vooraf mee te genieten van onze heerlijke footlunch, die zoals gepland doorgaat om 18u. We bieden weer een verrukkelijk menu dat je niet wilt missen. We beginnen met verfijnde hapjes en een aperitief, gevolgd door gemarineerde zalm met wakamé en venkel. Als hoofdgerecht serveren we een mals varkenshaasje met courgettetaartje en gebakken aardappeltjes. Als afsluiter kun je genieten van een heerlijk frambozentaartje. En dat is niet alles! Tijdens de rust bieden we nog een pousse-café aan, vergezeld van lekker gebak.

Kom dus op zaterdag 12 oktober genieten van topvoetbal én een culinaire ervaring! Zorg dat je erbij bent om ons team aan te moedigen en jezelf te trakteren op een avond vol sfeer, lekker eten en spannende voetbalactie.

Wil je zeker zijn van je plaats voor de footlunch? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop!