Kennismaking met… Jasper Penneman

 

In afwachting van de officiële voorstelling van de spelers aan supporters en pers interviewen we deze week al enkele nieuwkomers. Als eerste is de 25-jarige middenvelder Jasper Penneman aan de beurt, hij komt over van Svelta Melsele en blijkt zowel op het veld als ernaast een pientere kerel.

 

Jasper, welkom bij onze club! Hoe goed ken je VW Hamme?

Als Waaslander ken ik VW Hamme uiteraard van naam. Ik weet ook dat ze al een mooi verleden hebben in het nationale voetbal.

 

Waarom heb je gekozen om bij VW Hamme te tekenen?

Ik had vooral veel zin in een nieuwe sportieve uitdaging. Ook de ambitie binnen de club sprak mij aan om de overstap te maken.


Met welke (inter)nationale topspeler kunnen we je speelstijl vergelijken?

Moeilijke vraag, maar laten we het in de categorie van de middenvelders zoeken ;-)

Jasper Penneman


Wat vind je van de huidige groep en entourage in Hamme?

Ik vind dat we een goede mix van jonge en ervaren spelers hebben. De sfeer zit ook zeker goed. Over de entourage kan ik alleen maar positief zijn. Al die mensen die er altijd staan voor de club, die zijn goud waard!

 

Wat vond je van de tot nu toe gespeelde wedstrijden van VW?

We hebben zeker al laten zien dat er potentieel zit in onze groep. Het zal vooral belangrijk zijn dat iedereen fit blijft. De bekeruitschakeling op Warnant vond ik heel jammer, want daar verdienden we zeker om door te stoten.


Wat doe je in het dagelijkse leven (studies/werk)?

Ik werk als data analist bij een consultancyfirma.

 

Heb je naast het voetbal nog andere bijzondere hobby's?

Buiten het voetbalseizoen ben ik graag met andere sporten bezig, zoals fietsen en padel.

 

Wat zijn je ambities dit seizoen? En op langere termijn?

Ik wil er vooral een tof seizoen van maken met mooie resultaten. Persoonlijk wil ik zo lang mogelijk plezier beleven aan het voetbal en fit blijven.

 

Je speelde de voorbije seizoenen bij Melsele en kent de huidige reeks dus vrij goed. Hoe schat je de kansen van blauw-zwart in?

Het is altijd moeilijk om dat in te schatten, zeker na corona. Het is vooral belangrijk dat we een goeie competitiestart maken. Ik heb er vertrouwen in dat we er zullen staan!

 

Heb je nog een boodschap voor de supporters?

Ik heb al veel goeds gehoord over onze supporters, dus ik kijk ernaar uit om er samen een topseizoen van te maken! Tot op Vigor!

 

Hartelijk dank Jasper voor het interview en veel succes dit seizoen!


(VWatcher)