Achteraf bekeken: SV Anzegem - VW Hamme

Jawadde!

We kunnen niet anders dan licht euforisch zijn na de tweede klinkende zege op rij. Na Rode ging afgelopen zondag Anzegem voor de bijl met een stevige 2-5!

Op het keurige West-Vlaamse kunstgras kwam blauw-zwart even na het kwartier op voorsprong via Bavo. Bij de eerste echte kans van de thuisploeg werd het na 37 minuten plots 1-1, ook de ruststand. Na de koffie stond er echter geen maat meer op de jonge bende van Verstraeten: via Beau, tweemaal Jim en tot slot ook nog Djeff werd een zware maar meer dan verdiende 2-5 geboekt.

9 doelpunten in 2 spektakelwedstrijden, hoe lang is dat al niet geleden? VW sluipt zo richting top van het klassement en de top 3 is zelfs maar één driepunter verwijderd. Tijd om te zweven is er echter niet, want de komende weken wachten duels tegen ploegen van een heel ander kaliber: vóór het derbyluik tegen Lebbeke en Sint-Niklaas begin november zijn er nog drie duels tegen ploegen uit de bovenste regionen van de reeks. Te beginnen komende zondag tegen Overijse, dat zijn twee vorige uitwedstrijden won met 0-3 (Anzegem) en 0-5 (Voorde). Schrik hoeft blauw-zwart niet te hebben, met het geleverde spel van de voorbije twee weken kan blauw-zwart naar boven blijven kijken. Forza!